REISSWOLF secret. service.

ÚMFT támogatásból új géppark

Hat év töretlen növekedés után az első telephelyünket kinőttük. 2009. november 19-én avattuk fel hivatalosan új üzemünket, melynek korszerű, nagy kapacitású gépparkjának megvásárlásához az Új Magyarország Fejlesztési Tervben meghirdetett Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül a mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése céljára kiírt pályázaton az Európai Únió és a Magyar Állam által nyújtott támogatást nyertünk.

Projekt neve: REISSWOLF Budapest Adat- és Dokumentumkezelő Kft. új központi biztonsági adatmegsemmisítő üzemének korszerű technológiával történő felszerelése, a jelenlegi túlterhelt és nem üzembiztos géppark cseréjével, a szolgáltató kapacitás bővítésével

Projekt leírás: A REISSWOLF Budapest Kft. az elmúlt 5 évben töretlenül fejlődve mára elérte, sőt meghaladta kapacitásának határait, mely a szolgáltatás biztonságát veszélyezteti. A folyamatosan növekvő igény ellátása érdekében új telephely kialakítása vált szükségessé. Az új bérlemény szintén a IX. kerületben található, önálló telephely, a következő 7-8 év forgalmát kezelni képes épületmérettel. A fejlesztés súlypontja azonban a termelőeszközök minőségi cseréje, új, korszerű, lényegesen nagyobb kapacitású eszközparkra, mely szintén 8-10 évvel tolja el a kapacitás határát, másrészt nagymértékben javítja az üzembiztonságot.

A beszerzésre kerülő eszközök, melyekhez 25% mértékű pályázati támogatást nyertünk: 1) egy 1500-2000 kg/óra kapacitású, német gyártmányú, VECOPLAN ipari aprítógép, 2) egy nagy teljesítményű, osztrák gyártmányú, Austropressen márkájú bálázógép, 3) a két berendezést összekötő és ellátó szállítószalag rendszer,

A modern eszközparkhoz, az általunk nyújtott magas műszaki és biztonsági színvonalhoz hozzátartozik az üzem teljes biztonsági rendszere, mely szintén kiépítésre került. Elemei: tűzjelző-rendszer, riasztó-rendszer, kártyás beléptető rendszert, valamint video-megfigyelő- és rögzítő rendszer.

Kedvezményezett: REISSWOLF Budapest Kft. 1097 Budapest, Illatos út 6.

Közreműködő szervezet: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 1139 Budapest, Váci út 83. tel: 06 40 200 617